ТОП-7 МІСЦЬ ДЛЯ ОСВІДЧЕННЯ ЗАКОРДОНОМ

1. Каппадокія, Туреччина. Місцевість з дуже цікавим ландшафтом вулканічного походження, підземними містами, створеними у I тис. до н. е. і великими печерними монастирями. Також місто славиться фестивалями повітряних куль. ?
2. Париж, Франція. Можна сказати, що робити пропозицію в Парижі – банально до неможливості. Але так говорять тільки ті, з ким цього не траплялося. Набережна Сени, Ейфелева вежа, фондю у маленькому ресторанчику, келих вина в Тюільрі – і це далеко не весь список ідей для освідчення. ?
3. Озеро Комо, Італія. Італія, напевно, одна з найкращих країн для романтичного освідчення. Мальовничі села і міста, оточені горами вілли серед смарагдової зелені, — тут неможливо не сказати «Так»!
4. Архіпелаг Ясава, Фіджі. Цей, без перебільшення, райський куточок недарма облюбували наречені з усього світу, адже тут влаштовують найромантичніші, найкрасивіші весільні церемонії! Неймовірно красиві пейзажі, особлива атмосфера і затишні бунгало на березі блакитного океану — яка дівчина тут встоїть?!?
5. Село Асос, острів Кефалонія, Греція. Це курортне село розмістилося на західному узбережжі острова Кефалонія. Біленькі будиночки під черепичними дахами, що потопають у зелені сосен і кипарисів, лісисті гори і звивисті вулички роблять Асос оазисом спокою. ❤️
6. Печерний пляж Бенагил, Алгарве, Португалія. Цей пляж унікальний тим, що знаходиться в печері і прихований від сторонніх очей. Крізь отвори в склепіннях грота сонячні промені красиво підсвічують блакитну воду, створюючи химерну гру світла на стінах і печери. Лише теплий пісок, легкий шелест прибою і ви. Що ще потрібно??
7. Сад троянд, Флоренція, Італія. Флорентійський сад троянд — це шматочок раю на землі. Десятки сортів троянд, ірисів і півоній наповнюють тераси саду пахощами, а затишні куточки з фонтанами і декоративними ставками ваблять прохолодною тінню — і все це з просто казковим краєвидом!?
Зробіть свою подорож незабутньою, а місце освідчення – особливим для Вашої пари.?

Call Now Button