Грандіозне освідчення під час виступу балету та оркестру

Ми цінуємо те, що Ви обираєте Flash Day agency, і довіряєте нам організацію одного з найважливіших днів у Вашому житті.
Тому ми робимо усе можливе, щоб цей день запам’ятався на все життя Вам та Вашій половинці.

Григорій довго уявляв, як буде освідчуватись Олесі в коханні. Він був уважний до всіх деталей і хотів зробити все якнайкраще, аби цей день запам’ятався назавжди. Наша команда розробила для нього грандіозний сценарій.

Це було ювілейне, 300-те освідчення Flash Day agency. В цей день Олеся прилітала до Львова, а ми готували для неї масштабний сюрприз у торговому центрі.
Зібралось чимало друзів, глядачів, журналістів. 

Зустрівши Олесю в аеропорту, він запропонував їй провести час із друзями в торговому центрі. В цей час в холі розпочиналось дійство, тож закохані з друзями зацікавлено зупинились для перегляду. Ведуча оголосила початок виступу балету, і під оплески глядачів вибігли маленькі балерини, які граційно витанцьовували під романтичну музику. 

Олеся нічого не підозрювала, навіть не здогадуючись, що все це відбувається саме для неї, доки не побачила перед собою великий плакат з написом: “Олеся, я тебе кохаю” ♥. 

Тоді маленькі принцеси підбігли до здивованої дівчини, та взявши її за руки, провели до місця, де схвильовано очікував Григорій.

Перед Олесею була розстелена червона доріжка, вкрита пелюстками троянд. Під витончений супровід симфонічного оркестру, Григорій зустрів кохану та запропонував їй руку і серце.

У стані ейфорії Олеся не могла оговтатись від побаченого. Григорій поділився своїми почуттями,  на що схвильована дівчина відповіла йому: “Так”.

Це був дуже особливий момент для Григорія та Олесі, про який вони пам’ятатимуть все життя.
Ми щасливі, що змогли розділити з ними радість та подарувати ці незабутні миті.

Замовити організацію освідчення Ви можете за телефоном 063 688 7 888, або заповніть, будь ласка, форму

Ваше ім'я

Номер телефону

Зручний спосіб спілкування

Ваше повідомлення

Call Now Button